| Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Ginny Potter
Spol : Starost : 26 Datum upisa : 2011-08-28
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 10:20 | |
| Awww!! Lily......... Tekst............................ Nemam komentara |
|
| |
Lily Snape Nadzornik Slytherina
Spol : Starost : 28 Datum upisa : 2011-08-26
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 10:38 | |
| |
|
| |
Teddy Fiennes Nadzornik Ravenclawa
Spol : Starost : 30 Datum upisa : 2011-07-26
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 10:54 | |
| Volim i onaj deo kad McGonagallova salje vojnike i fazonu: Piertotum Locomotor!.....tu je baba dokazala da je kul od pocetka! Hogwarts je ugrozen! Zastitite nas, kao duznost prema skoli! Oduvek sam htela da upotrebim to cin!!! |
|
| |
Anna Black Nadzornik Gryffindora
Spol : Starost : 28 Datum upisa : 2011-08-07
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 10:59 | |
| Tu sam McGonagallovu zgotivila mnogo ^_^ I ona scena s njom i Nevillom BUUM |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 11:06 | |
| Ask Mr Finnigan! |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 11:09 | |
| aaaaaaaaa jednostavno savrsen film ^_^ Obozavam gaa ^_^ dok ga gledas ili places od srece ili od tuge, bolji film stvarno ne postoji ^_^ |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 11:14 | |
| Pa too...ali Voldemort kad se nasmejao, ja sam izvristala! xD |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 11:16 | |
| .....Al onaj dio kad Hagrid nosi Harrya u rukama,Ginny kako vristi.Sva sam se najezila ^_^ |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 11:17 | |
| |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 11:18 | |
| Ili kad Harry "ozivi" i George se okrece i kaze: Fre...i shvati da ovaj nije tu.....smorila sam se k'o les!-.- |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 11:22 | |
| sad si me rasplakala ne podsecajte me tuznih scena.. aww.. ali kad smo vec kod tuznih delova.. ja sam zinula od soka kada je nagini ubijala Snejpa.. uzas.. u knjizi nije bilo opisano tako nasilno skakanje i ujedanje.. tamo ga je ujela samo jednom.. a u filmu... uzas... posle toga sam cmizdrela ko vodopad.. |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 11:24 | |
| Da i ja ..A tek Snapeova sjecanja |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 11:28 | |
| Lucius, go and find Severus. Bring 'im to me! - Voldy shavatio na kraju da je Snejp pozitivac! o.O |
|
| |
Ginny Potter
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 20:59 | |
| |
|
| |
Daisy Flores
Spol : Starost : 26 Datum upisa : 2011-07-26
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 22:03 | |
| - Teodora Fiennes (citat):
- Lucius, go and find Severus. Bring 'im to me! - Voldy shavatio na kraju da je Snejp pozitivac! o.O
Zar ga nije tražio zbog štapića, da ga ubije da bi Voldemort postao pravi gospodar? XD |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 03.09.11 22:34 | |
| - Daisy Flores (citat):
- Teodora Fiennes (citat):
- Lucius, go and find Severus. Bring 'im to me! - Voldy shavatio na kraju da je Snejp pozitivac! o.O
Zar ga nije tražio zbog štapića, da ga ubije da bi Voldemort postao pravi gospodar? XD I ja mislim da je bilo tako....Da se do kraja tj. do djela sa sjecanjima uopste nije znalo na cijoj je snape strani....Msm bar sam ja tek tada shvatila xD |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 04.09.11 0:18 | |
| Trazio mu je da ga dovede zato sto je mislio da je on vlasnik starozovnog stapica zato sto je ubio Dumbledora, ali to nije tacno, vlasnik stapica je bio Draco zato sto je on razoruzao Dumbledore, pa je kasnije Harry razoruzao Draca i postao vlasnik. Voldemor nije saznao da je on na dobroj strani. Niko osim Dumbledora i Harryja to nije znao , dok Harry, naravno, nije ispricao ostalima ali posle Voldemorove smrti. A i Harry je to saznao tek posle Snejpove smrti. |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 04.09.11 1:08 | |
| Pa naravno da ga je trazio zbog Elder wanda, ali je bio preterano u fazonu: Ma Snape je na mojoj strani.....ali to mi znamo da je on dobar O.o Jos jedna jaka scena je kad Lord Vold drzi Elder wand i kad on puca uzduz, onako bas dobar efekat.....kako su zoomirali kao da puca ko zna sta |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 04.09.11 2:09 | |
| Ma kao sto sam vec rekla ... Ceo film je extraaa ! Efekti, recenice, pokreti, detalji.. sve! <3 ^_^ |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 04.09.11 2:10 | |
| Not my daughter you bitch ^_^ |
|
| |
Prof. Shonen Kodokuna Direktor
Spol : Starost : 33 Datum upisa : 2007-10-01
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 04.09.11 2:44 | |
| Interesantno je da Voldemort kaže da je vlasnik Starozovnog stapića osoba koja ubije prvobitnog vlasnika, a onda pricaju o razoruzavanju? Zar nije Draco trebao ubiti Dumbledora, pa onda Harry Dracoa, da bi štapić postao njegov? To mi malo weird. |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 04.09.11 3:19 | |
| Ma znam... i meni je xD.. ali takva je Rowlingowa...uvek nesto izmisli xD |
|
| |
Daisy Flores
Spol : Starost : 26 Datum upisa : 2011-07-26
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 04.09.11 3:54 | |
| To je meni malčice komplikovano. Nikad to nisam do kraja shvatila. XD |
|
| |
Ginny Potter
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 04.09.11 6:21 | |
| - Daisy Flores (citat):
- To je meni malčice komplikovano. Nikad to nisam do kraja shvatila. XD
Nisam ni ja shvatila do prije 2 sedmice Kad razoružaš nekoga, štapić automatski postaje tvoj tj. ti si njegov vlasnik A Draco je postao vlasnikom starozovnog štapića, pa je zato Harry uzeo njegov štapić |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? 04.09.11 9:12 | |
| To nije fer..... Ti kao 11ogodisnjak odes kod Olija, stapis izabere tebe, ti ga platis....i to je to!Stapic izabere tebe,ti ga posedujes.....kako to da je tako "tesko" kupiti stapic...povezati se sa njim i neko dodje Expeliarmus! i stapic je njegov?! Mislim, retardacija na nivou! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? | |
| |
|
| |
| Ko je od vas gledao posljednji film o Harry Potteru? | |
|