Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Share | 

Da li imate kucne ljubimce?

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4
AutorPoruka
Alexandra Malfoy

Alexandra Malfoy

Spol : Female
Starost : 24
Datum upisa : 2013-07-14

Da li imate kucne ljubimce?  - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Da li imate kucne ljubimce?    Da li imate kucne ljubimce?  - Page 4 Icon_minitime16.07.13 10:57

Ja imam dva kuceta..Haskija zove se Vuk i engleskog setera zove se Dizi....Imao sam i macku,ali ju je neko otrovao....
Na vrh Go down
Stefan McLagen

Stefan McLagen

Spol : Other / Decline to state
Starost : 31
Datum upisa : 2013-05-06

KomentarNaslov komentara: Re: Da li imate kucne ljubimce?    Da li imate kucne ljubimce?  - Page 4 Icon_minitime16.07.13 11:16

Ja imam Pitbulla, zove se Max,star je tri godine. Very Happy Inače, ja mrzim mačke,uopšte ih ne podnosim Smile
Na vrh Go down
Dina Canner
Učenik
Učenik
Dina Canner

Starost : 24
Datum upisa : 2012-06-22

KomentarNaslov komentara: Re: Da li imate kucne ljubimce?    Da li imate kucne ljubimce?  - Page 4 Icon_minitime06.08.13 9:34

ek sad vidjeh temu..
Eh, imala sam dvije zlatne ribice koje nikad nisu dobile ime. Jednostavno nisam mogla smisliti imena za   ribe O.o Ali brinula sam se o njima redovno iako nisu bile nešto posebno interesantne.
A sad pokušavam nagovoriti roditelje da mi kupe malog maltezeraa^^ Držite mi figee Very Happy
Da li imate kucne ljubimce?  - Page 4 Maltezer-stenci-izlozbenog-kvaliteta_2
Zar nije najslađiii? <33
Na vrh Go down
Uros Potter

Uros Potter

Spol : Male
Starost : 26
Datum upisa : 2013-08-20

KomentarNaslov komentara: Re: Da li imate kucne ljubimce?    Da li imate kucne ljubimce?  - Page 4 Icon_minitime22.08.13 0:54

Imao sam psa,zove se Brendo,rase je labrador retriver,ali su ga posle odneli,bio je suviše živahan
Na vrh Go down
Penny Hofstadter

Penny Hofstadter

Starost : 23
Datum upisa : 2013-09-28

KomentarNaslov komentara: Re: Da li imate kucne ljubimce?    Da li imate kucne ljubimce?  - Page 4 Icon_minitime28.09.13 6:32

Anna Black (citat):
Da li imate kucne ljubimce?  - Page 4 %3Ca%20href=Da li imate kucne ljubimce?  - Page 4 Captur97

Malo je slaba slika,jer je slikana preko maminog telefona koji je inace praistorijski Razz.....Al vidi se kuce Smile

Inace Tea slazem se s tobom,sirovina,gamad ljudska -.-
Joooj, kako je sladak! Baš mi ga je žao :'(.

Ja imam psa maltezera koji se zove Hugo.
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Da li imate kucne ljubimce?    Da li imate kucne ljubimce?  - Page 4 Icon_minitime

Na vrh Go down

Da li imate kucne ljubimce?

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 

Similar topics

-
» Koji/e mobilni/e telefon/e imate?
Stranica 4/4Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4