|
|
Autor | Poruka |
---|
Prof. Shonen Kodokuna Direktor
Spol : Starost : 33 Datum upisa : 2007-10-01
| Naslov komentara: Ja imam talenat! 29.08.11 14:01 | |
| Svi smo u nečemu talentovani. Neko lepše crta od ostalih, neko piše pesme, neko svira, a neko sve to ume odjednom!
Koji su to vaši talenti? |
|
| |
Janja Danić
Spol : Starost : 25 Datum upisa : 2011-08-26
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 29.08.11 23:04 | |
| Ja umem lepo da crtam, ali ne umem da bojim. |
|
| |
Milica Tonks
Spol : Starost : 31 Datum upisa : 2011-08-05
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 29.08.11 23:29 | |
| Nije baš neki talenat, ali hajde...odlično igram trbušni ples, iako nisam nikada išla u školu plesa...sama sam naučila i to samo uz muziku, ne uz video klipove ili objašnjenja |
|
| |
Janja Danić
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 30.08.11 4:05 | |
| Ja mislim da jeste talenat, i to dobar. |
|
| |
Milica Tonks
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 30.08.11 4:07 | |
| Hvala Janjo! |
|
| |
Anna Black Nadzornik Gryffindora
Spol : Starost : 28 Datum upisa : 2011-08-07
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 30.08.11 7:01 | |
| - Milica Tonks (citat):
- Nije baš neki talenat, ali hajde...odlično igram trbušni ples, iako nisam nikada išla u školu plesa...sama sam naučila i to samo uz muziku, ne uz video klipove ili objašnjenja
Ja sam uvijek htjela da znam da igram trbusni ples ...Al kad nisam talenat ***pripazite na rečnik*** :/ Inace lijepo crtam i pjevam |
|
| |
Daisy Flores
Spol : Starost : 26 Datum upisa : 2011-07-26
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 30.08.11 7:10 | |
| Hm. Ja sam vam smotana, padam i na ravnom, ne znam da kažem čisto R i glas mi je užasan - pevanje nikako . Ali umem da pišem divne sastave, barem tako kažu moji prijatelji. |
|
| |
Janja Danić
| |
| |
Milica Tonks
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 30.08.11 9:16 | |
| I ja padam, ali zato što mi često iskače koleno xD Šalu na stranu, to mi se zaista dešava, ali me ne sprečava da igram ^^ Išla sam na folklor 3 godine, a obožavam trbušni ples i salsu A talenat za pevanje nemam, mada nisam ni totalni antisluhista...ali volim da pevam čak i kada to zvuči užasno! |
|
| |
Janja Danić
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 30.08.11 9:43 | |
| I ja, obožavam da pevam, i ako to ne radim baš dobro. |
|
| |
Teddy Fiennes Nadzornik Ravenclawa
Spol : Starost : 30 Datum upisa : 2011-07-26
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 30.08.11 23:55 | |
| Ja znam da crtam (najcesce likove iz crtanog filma), padam uvek uz stepenice, nikada niz (hvala Bogu), ne znam da igram, ni da sviram, cak ne znam ni sve note, umem odlicno da imitiram i skidam glasove, zvukove, ljude i zivotinje.....a imam redovno solisticke koncerte pod tusem... Inace sam dobra u svakom sportu...atleta! |
|
| |
Janja Danić
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 31.08.11 0:12 | |
| Blago se tebi, ja sam anti talenat za sport i muziku (osim za skijanje i plivanje). A umem i ja da imitiram glasove, ali ne ljudske nego životinjske. Pogotovu petla. Moja baka je jednom pomislila od mene da je pravi petao. xD |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 31.08.11 0:15 | |
| Jooj petlic, koje si godiste? Delujes mi jako maleno! Nemoj se ljutiti, to je pohvala! Jedna od zivotinja koje znam je golub muzjak kad dodje da se nastani negde.... |
|
| |
Lily Snape Nadzornik Slytherina
Spol : Starost : 28 Datum upisa : 2011-08-26
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 31.08.11 0:22 | |
| Ja mislim da moje i nije neki talenat ali cu ipak da kazem xDD Svi koji su me ikada culi govore da prelepo-predivno-bozanstveno Sviram -.- (kako smaraju! nije ni priblizno tako! -.- .. inace misli se na klavir. ) Svi koji su me ikada culi govore da prelepo-predivno-bozanstveno Pevam -.- (kako smaraju! nije ni priblizno tako! -.- ) Jedino sto mozda moze da se nazove talentom je to sto umem dosta visoko da pevam, skoro do kraja klavijature xD (meni se to ne svidja ali sta ces... bar mogu nekoga da usrecim sa tim kada pobedim na takmicenju za pevanje... ) |
|
| |
Janja Danić
| |
| |
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 31.08.11 10:43 | |
| Awww, srećicaa! A pa da, sad sam se setila da godine pisu sa strane..... |
|
| |
Elly Lovegood
Spol : Starost : 32 Datum upisa : 2011-08-10
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 31.08.11 10:46 | |
| Bože ovdje svi neki talentirani.. pfff ja izvisila xD |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 31.08.11 10:48 | |
| Jao, pa ja nisam naveo svojee... Recimo, jako mi dobro idu jezici... Znam engleski, nemački, francuski i španski, a natucavam italijanski. Sad sam počeo učiti švedski i horidno je težak jezik :/ Isto tako, jako lepo pišem. Što me podseti! Vreme je da smislim onu priču za Portal o školi |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 31.08.11 10:50 | |
| Ali zato je, Zene, tvoj najveci talenat - TEROR! |
|
| |
| |
| |
Nikola Katusevski
Spol : Starost : 27 Datum upisa : 2011-08-18
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 01.09.11 3:44 | |
| Ja umem dobro da sviram bubnjeve. Svi mi kazu da super sviram. Idem u muzicku 3 god ali sam poceo da sviram pre 5 god. |
|
| |
Darja Weasley Profesor
Spol : Starost : 28 Datum upisa : 2011-07-25
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 05.09.11 9:29 | |
| - Teodora Fiennes (citat):
- Ja znam da crtam (najcesce likove iz crtanog filma), padam uvek uz stepenice, nikada niz (hvala Bogu), ne znam da igram, ni da sviram, cak ne znam ni sve note, umem odlicno da imitiram i skidam glasove, zvukove, ljude i zivotinje.....a imam redovno solisticke koncerte pod tusem...
Inace sam dobra u svakom sportu...atleta! Onaj meda carobnjak :DDD Ja nemam nikakav talenat,iskreno,rodjena sam kao netalentovani debil |
|
| |
Janja Danić
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 05.09.11 9:31 | |
| - Darja Weasley (citat):
- Teodora Fiennes (citat):
- Ja znam da crtam (najcesce likove iz crtanog filma), padam uvek uz stepenice, nikada niz (hvala Bogu), ne znam da igram, ni da sviram, cak ne znam ni sve note, umem odlicno da imitiram i skidam glasove, zvukove, ljude i zivotinje.....a imam redovno solisticke koncerte pod tusem...
Inace sam dobra u svakom sportu...atleta!
Onaj meda carobnjak :DDD
Ja nemam nikakav talenat,iskreno,rodjena sam kao netalentovani debil Sigurno imaš neki taleat, samo ga još nisi otkrila. Mogu da se zakunem, a čim ga još nisi otkrila, onda je sigurno poseban! |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 05.09.11 9:32 | |
| Aaaaaa, stidi se da kazes nesto na racun mog Mede carobnjaka......bio je na izlosbi u SC (sa svim drugim radovima -.-)! Taj Meda mi je mozda najveci EPIC FAIL u zivotu! |
|
| |
Simona Potter
Spol : Starost : 26 Datum upisa : 2011-09-05
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! 05.09.11 10:37 | |
| Moj talenat je plivanje. Treniram plivanje vec dugo i odlicno mi ide. Pevanje nikako, imam problema sa glasnim zicama . xD |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Ja imam talenat! | |
| |
|
| |
|