| Voli li neko da pise sastave ? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Simona Potter
Spol : Starost : 26 Datum upisa : 2011-09-05
| |
| |
Prof. Shonen Kodokuna Direktor
Spol : Starost : 33 Datum upisa : 2007-10-01
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 7:52 | |
| Hoćemo li biti u prilici da ga pročitamo? |
|
| |
Daisy Flores
Spol : Starost : 26 Datum upisa : 2011-07-26
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 7:56 | |
| Evo i ja volim da pišem sastave. Na pismenim, moj napišem za 15-20min na dve stranice i onda diktiram drugarici. Inače, volim one čudne teme. Poput, Sloboda, Rupa u zidu, Otkucaji itd. |
|
| |
Simona Potter
| |
| |
Simona Potter
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 7:58 | |
| A mi na pismenima nikad nemamo neke zanimljive teme, ova mi se posebno dopala. |
|
| |
Daisy Flores
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 8:00 | |
| Mi uglavnom imamo, ali ne sprečava me da u slobodno vreme kad mi dođe inspiracija ne napišem neki |
|
| |
Simona Potter
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 8:04 | |
| Ja obicno ne pisem sastave u slobodno vreme.. |
|
| |
Lily Snape Nadzornik Slytherina
Spol : Starost : 28 Datum upisa : 2011-08-26
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 8:09 | |
| Ja ne podnosim da pisem sastave u skoli posto su to obicno neke mnoooooooooooogo glupe teme, ali obozavam genralno da pisem, Ja imam par nekih ideja da napisem neke knjige, neke sam zapocela, neke tek razradjujem, i tako.. |
|
| |
Simona Potter
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 8:34 | |
| Lepo, ti si onda veoma intelektualna osoba. Srećno sa knjigama, verujem da će biti dobre. A teme u školama su skoro uvek izuzetno dosadne. |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 8:47 | |
| Hvalaaa ^_^ Nadam se da ce biti dobre, jos uvek nisam nikome pokazala, niti rekla sta radim, budite pocastvovani, vi ste prvi saznali |
|
| |
Simona Potter
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 8:51 | |
| Haha, počastvovani smo. Barem ja, a i ostali verujem. |
|
| |
Janja Danić
Spol : Starost : 25 Datum upisa : 2011-08-26
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 9:14 | |
| Volim, ali samo ako je tema koju ja želim. |
|
| |
Elly Lovegood
Spol : Starost : 32 Datum upisa : 2011-08-10
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 9:15 | |
| Nisu baš sve teme dosadne ima i rijetkih dobrih xD Pišem kad baš moram, al nisam neki pisac Lily ae nabaci neku svoju priču čisto da malo vidimo |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 9:26 | |
| ijuu stidim see. :DD meni se moje price ne svidju.. nabacicu jedan odlomak iz sredine knjige iz sredine glave :DD (pocetak knjige jos nisam napisala xD ) a ovo sam pocela da pisem od kada se HP zavrsio bila sam tuzna i pod utiskom i nisam htel da se zavrsi pa sam napisala neku svoju pricu... i nije neka... meni se uopste ne svidja al' ajde.. da vidite.. --------------------------------------------------------------------------- da kazem - sa pocetka knjige Jedne tople veceri sam setala sa drugaricom(normalkom) po kraju. Bilo je lepo i suncano. Odjednom se smrklo..zahladnelo je da nam se krv u zilama sledila.. *brr* Moja drugarica je rekla da treba odmah da idemo kuci da se uskoro pljusak , ali ja sam znala da je nesto drugo u pitanju. Sva sam se najezila u nadi da gresim... Ne.Ne gresim. Videla sam ih. Isli su prema nama.Trcali.Leteli.Nisam znala sta da radim.Tek sam na 3.Godini i jos nismo ucili Patronus cin!! Napao je moju drugaricu. Kako cu joj ovo objasniti? Pa ona ih ni ne vidi! ''Expecto Patronum!'' nista..! on se priblizava meni ..'' ne! Expecto.. Exp''... padam.. jos uvek sam pri svesti ali osecam, vise nikad necu biti srecna... Odjednom se trzam i shvatam da on vise nije iznad mene. Obojca su iznad moje drugarice! ne ! sta ako joj isisaju dusu! neee! nikad vise je necu videti! Pocela sam brzo da razmisljam.. ''Srecna misao..srecna misao..tako je!'' Setila sam se trenutka kada sam shvatila da sam vestica..ta sreca..skakanje po sobi... ''Expecto Ptronum!! '' *Plavicasta svetlot* ''EXPECTO PATRONUM!!'' uspelo mi je! iz mog stapica je elegantno izletela plava macka, obtrcala je oko dementora, oterala ih je. ''Uspela sam.. uspela...'' padam.... ------------------------------------------------------------------------------- i iz sredine xD Bilo je oko pola 5,zavrsila se nastava.Drugarica i ja smo odlucile malo da se prosetamo. Kao i uvek ona je birala mesto za setnju. Htela je da odemo u zabranjenu sumu. ''Ako vec salju djake na kaznenu nastavu tamo znaci da nema niceg opasnog'' rekla je. Nisam se usprotivila zato sto smo obe volele da iztrazujemo. Krenule smo puticem koji vodi do Hagridove kolibe. Skrenule smo u sumu i krenule u nasu malu Expediciju. Setale smo oko pola sata kada se odjednom zaculo neko suskanje. ''Mora da su sove'' umirila sam je zato sto sam videla paniku na njemom licu. Suskanje nije prestajalo.. cak mi se cinilo da se pojacavalo. Odjednom je neko izleteo iz grma i potrcao nama u sustre... Uspanicile smo se.. potrcale smo prema izlazu iz sume, odakle smo krenule.. trcale smo, cini mi se 15 minuta bez prestanka ali ko da smo isli sve dublje i dublje u sumu. Videli smo neku kucicu ispred, potrcale smo pre ma njoj. ''Zakljucana!'' Setila sam se casa cini kada nam je nastavnica predavala cin za otkljucavanje.. ''kako sam mogla da zaboravim kako se zove!'' prosaputala sam za sebe,'' .. aloho.... Alohomora! da!'' ''Pozuri!'', viknula je, ''eno ga!'' Uperila sam stapic prema kljucaonici, ''ALOHOMORA!'' uspela sam , otkljucala sam vrata.. Uletele smo unutra i zalupile vratima, ali sa unutrasnje strane nije bilo kljuca! Sad je bio red na moju drugaricu, brzo se dosetila i rekla '' Colloportusu ! '' Vrata su se zakljucala. U sobici je bilo mracno. ''Lumos'' Nasa dva stapica su osvetlila celu protoriju. ''Ne!'', ciknula je moja drugarica,''To je vukodlak!!'' Razbio je prozor, i uskocio u sobu. Pogledom sam letela preko cele sobe, Dok je moja drugarica pokusavala (naravno bezuspesno buhaha xD) da se odbrani Expeliarmusom. ''Vingardium Leviousa!''brvno koje se nalazilo iza vukodlaka je poletelo i udarilo ga u potiljak. Pao je. Dok je lezao onesvescen mi smo izletele iz brvnare i otrcale prema izlazu iz sume i skoli.... ------------------------------------- rekla sam da je glupooo -.- |
|
| |
Teddy Fiennes Nadzornik Ravenclawa
Spol : Starost : 30 Datum upisa : 2011-07-26
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 10:27 | |
| Ma daaaj nije uopste losa zamisao...samo da se ublici gramaticki, inace je tema fina! Ubacimo vise dramatike, krikova, neznanja magije.....i BOOM - izdamo knjigu! Inace, ja gotivim 1. i 4. pismeni zadatak, jer su uvek slobodne teme.....ne volim bas mnogo da pisem kad neko forsira, ali kada mi dodje inspiracija, bacam na papir! Uvek su u pitanju teme: Jesen u mojoj ulici/gradu, Moja porodica, Smesan dogadjaj... Poznata sam po tome da uvek napisem "epic fail" sastav tipa: Smesan dogadjaj (gde ja napravim haos, baba u udje u sobu i izdere se na mene: Nemoj da lupas tom bolesnom coveku dole!!!!!) - to je meni "smesan" dogadjaj koji naravno niko nije razumeo gde sam popila 3-! |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 10:41 | |
| xD ja za moje sastave ne smem ni da govorim kakvi su xD jednom je bila tema ''ako moja klupa progovor'' xD i o cemu da pisem? kako su se na klupi pojavila velika usta i pocela da govore na casu sta sam upravo napisala u svesci, a ja sam u tom trenutku se dopisivala sa drugaricom i ogovarale smo neku tamo xDD ? to sam i napisala xD dobila sam 4 xDD to mi je best ocenaa sve ostalo su 4--- ili 3, 3-, 2 xD -.-'' ja sam retaard |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 11:01 | |
| Hahahhahahahahahhahaha, reci usta sto bi se pojavila i pocela da ogovaraju! Buahhaha lolz Na temu "Jesen u mojoj ulici pisem" u 3. razredu pisem: -Hladno je. Lisce pada. Medvedi skupljaju hranu za zimu i padaju u zimski san. Sve je zuto. Na istu temu u 8. razredu pisem: -Bas je hladno. Moj park vise nije zelen, sada je zut, jer je lisce opalo. Medvedi i druge zivotinje ce uskoro pasti u zimski san. E to je retardacija! |
|
| |
Simona Potter
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 11:02 | |
| - Teodora Fiennes (citat):
- Ma daaaj nije uopste losa zamisao...samo da se ublici gramaticki, inace je tema fina!
Ubacimo vise dramatike, krikova, neznanja magije.....i BOOM - izdamo knjigu!
Inace, ja gotivim 1. i 4. pismeni zadatak, jer su uvek slobodne teme.....ne volim bas mnogo da pisem kad neko forsira, ali kada mi dodje inspiracija, bacam na papir!
Uvek su u pitanju teme: Jesen u mojoj ulici/gradu, Moja porodica, Smesan dogadjaj... Poznata sam po tome da uvek napisem "epic fail" sastav tipa: Smesan dogadjaj (gde ja napravim haos, baba u udje u sobu i izdere se na mene: Nemoj da lupas tom bolesnom coveku dole!!!!!) - to je meni "smesan" dogadjaj koji naravno niko nije razumeo gde sam popila 3-! Ista stvaar ! Moja nastavnica nikad ne razume moje sastave uvek dobijem 4.. Zato danas pala 5ica ! :DD |
|
| |
Simona Potter
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 11:04 | |
| Hahah ja sam uvek pisala na takve teme tipa ''Zima u mojoj ulici'' i tako to.. ''Zima stize u nas kraj u belim kocijama...'' Znaci uvek ! I onda nam je nastavnica zabranila da to pisemo. i hvala bogu vise nemamo takvih mutavih tema. xD |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 11:10 | |
| Bravo na komentaru za zimu i kocije i bravo za sliku avatara! + od mene! xD |
|
| |
Simona Potter
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 11:13 | |
| Haha. Hvala, hvala. |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 11:40 | |
| Ja nikad nisam mogla normalno da napisem te mutave teme, to je uvek bilo ''lisce je opalo, ceo kraj je zut'' ili '' parkovi i ulice su pokrivene belim tepihom, zima je napokon stigla'' xDD ne podnosim skolske sastave -.-" |
|
| |
Simona Potter
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 06.09.11 11:56 | |
| Hahah to ''Pokrila belim tepihom'' obavezno u sastavu ! |
|
| |
Daisy Flores
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 07.09.11 0:49 | |
| Ja sam za tu tebi Jesen lupetala sa nekim paletama boja . XD 4 sam dobila jer je bio kratak i više opisa je trebalo. -.- Ali inače su mi pismeni petice, pogotovo sad u sedmom ( osmom tačnije iako nismo imali još nikakvu temu XD). Nastavnica kaže da rukujem rečima. Valjda je to zbog toga što puno čitam. A i otkad smo promenili nastavnicu više ne dobijamo tako glupave i jednolične teme, hvala Bogu, jer za tako nešto ja ne umem da napišem ama baš ništa I da, Lily, dobre su pričice, ideja je dobra. |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? 07.09.11 6:48 | |
| Hvalaa |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Voli li neko da pise sastave ? | |
| |
|