| Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Teddy Fiennes Nadzornik Ravenclawa
Spol : Starost : 30 Datum upisa : 2011-07-26
| Naslov komentara: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 1:35 | |
| Od nas koji stalno dolazimo, za ovaj novi rpg, ko želi da piše, samo potvrdite da ćete pisati da znam koliko nas je. Molim vas Imate fore do sutra uveče, sreda 21.11. Rok je kratak da bismo odmah počeli da pišemo zato što nas je malo, čim potvrdite idite ( tema će biti otvorena večeras). Ne pišite još ništa za rpg da bih vam dao uputstva za rad. |
|
| |
Alexis Faith Profesor
Spol : Starost : 32 Datum upisa : 2012-08-02
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 2:13 | |
| Le me. |
|
| |
Lily Snape Nadzornik Slytherina
Spol : Starost : 28 Datum upisa : 2011-08-26
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 3:31 | |
| |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 6:00 | |
| |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 6:52 | |
| Ahahahahahahahhahahahahhhhhhahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahhaahhaahhahahahah umreh |
|
| |
Alexis Faith Profesor
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 7:25 | |
| Hahahhaha videla sam to na fb xD Ajde piši smernice da znam u kom pravcu da razmišljam |
|
| |
Anna Black Nadzornik Gryffindora
Spol : Starost : 28 Datum upisa : 2011-08-07
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 7:46 | |
| I ja ocu |
|
| |
Jan Lejmski
Spol : Starost : 29 Datum upisa : 2012-08-08
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 9:06 | |
| Napravite temu za dogovore pored ove. Sada cu vam dati prva uputstva. Mi smo ucenici na Hogvortsu, bilo koja godina, stavite sta hocete, radnja se odvija izmedju odlaska Maraudera i Harijevog rodjenja i Voldemorovog prvog zalaska. Znaci, trenutno u tim danima, voldemor je imao snagu, svi su ga se plasili, opasnost je svuda. Jedino utociste je Hogvorts, Red Feniksa i grupe carobnjaka koje nisu na njegovoj strani a ima ih otprilike manje nego pristalicama voldija ali ne mnogo manje. Niko ne moze da mu se suprotstavi. Hogvorts je mesto na kojem volde nema sta da gleda i trazi tako da smo bezbedni i sigurni. Odjednom, ministarstvo magije i visoki cinovnici kao i ministar se boje volemorta i ima onih koji su na njegovoj strani a rade na veoma ali veoma visokim pozicijama u ministry, ali ima i protivnika. Ministy je podeljeno i donosi odluku da se Hogvorts zatvori privremeno zbog nesaradnje direktora sa ministry, a Dumbledore nije hteo da saradjuje s njima zbog nestabilnosti i rascepkanosti. Dumbledore mora da pristane na to i skola se zatvara na privrenemo. Cula su se nagadjanja da je voldemort podelio dusu i Dumbledore ide da istrazi to. Ucenici su prepusteni sami sebi i porodici. Grupa ucenika koja nije uplasena i koja ne zeli da ide, u tu grupu spadamo i pripadamo i mi, saziva skolski parlament i krece zasedanje, sta cemo i kako cemo. Odluka je pala da oni koji ne zele mogu da idu kucama, a oni koji zele da se bore ostanu i formiraju Magicno bratstvo ili kako god. Ali roditelji moraju da izdaju naredjenje i saglasnost za ostanak u Magicnom bratstvu. Profesori dopustaju to ali oni ne mogu da se sastaju u hogvortsu. Tako da je na pocetku bilo sve rascpekano, ali cemo se sastaviti posle napada na Ministarstvo posle sudjenja jednom smrtozderu koje cu vam objasniti kasnije. Tu ministry se deli na pola i postaje gusce i samo sto ne izbije bitka. Mi zelimo da se prikljucimo redu feniksa posle nekoliko ispunjenih zadataka za red. Nastavicu dalje ali ovo vam je na pocetku i ovo bi trebalo da sledite. PRVA GLAVA: Pisite o normalnim skolskim aktivnostima, o casovima, o kvidicu, ali i o tome kako je svuda panika okolo i da se volemort sprema na velike racije, napade i strahovladu. I kako se prica da je Dumbledor starac i da nema snage da se bori i ostalo, posto nista ne preduzima jos uvek. Znaci to je sve sto imamo u prvoj glavi. Ne krace od 3000 reci molim vas, ali molim vas. Naravno, necete morati da pisete na posebnoj temi o likovima, nego kroz tekst pisite ujedno i biografiju liku kad budete pisali prvu glavu. Posle prve glave, do sednice PARLAMENTA nema PREPLITANJA, ali dozvoljeno je da napisete kako ste videli nekog od nasih i slicno. SVE jasno? ))))))) |
|
| |
Alexis Faith Profesor
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 9:16 | |
| Napisala sam jedan dio, pišem još al proveri da li je ovo dobro. - Spoiler:
Dan je bio prohladan za ovo doba godine, ali sunce je i dalje sijalo visoko na nebu. Alexis uze dzemper i krenu napolje ne bi li uhvatila zadnje zrake sunce ove jeseni za svoju bledi ten. Kretala se nasuprot koloni ljudi koji su se gurali grabeći na časove. Ona obori glavu nadajući se da je niko neće primetiti ali njenu crvenu kosu je bilo nemoguće sakriti, te je jedan drug iz Ravenclaw-a povuče za ruku. - Alex, mislim da je učionica u onom pravcu. McGonagal-ovoj ćeš faliti danas - dobaci uz osmjeh. - Pozdravi je za mene Frede,dušo - spretno se izvuče iz njegovog stiska i preskoči podzid koji je delio od slobode.
Sovarnik je bila njena prva stanica gde je dočrka njena Evelin sa tri pisma i nekim važnim informacijama zbog kojih se Alexis namršti. Mehanički ubaci hranu sovi, pomazi je po kljunu i izadje napolje. Malo hladnog vazduha joj je trebalo, te ona ode do jezera i pruži se po travi. Nije ni primetila koliko je vremena prošlo dok ne začu ubrzane korake.
-Alex, opet si propustila preobražavanje - tiho prošaputa Ana dok se spuštala na travu pored svoje drugarice. Alexis na to samo otpuhnu ne trudeći se ni da odgovori. - Ima mnogo važnijih stvari od toga, draga - ipak dodade i zagleda se u jezero. Voda se mirno talasala ali nekako zlosutno, ili se bar njoj tako činilo. Alexis jeste bila malo paranoična osoba, ne baš paranoična već recimo ishitreno je reagovala i svaki sukob je rešavala štapićem. Ali ovih dana dana je bila neobično mirna.
Nešto čudno se dešavalo, osećala se napetost u vazduhu danima i Alexis je to primećivala više od drugih. Imala je svoje izvore van zamka, ljude koje je upoznala za vreme mnogobrojnih izleta u Hogsmead-u svih ovih godina. Do nje su došli neki tračevi o podeljenosti Ministarstva, o slugama Onog-ko-se-ne-smije-imenovati i racijama, ali i dalje je sve bilo na nivou glasina. Ona je oprezno osluškivala svaki razgovor iole važnijih čarobnjaka i koristila svaku priliku da se iskrade do Veprove glave. U Hogsmidu je postalo previše opasno slobodno se kretati pa je Alexis koristila tajne prolaze i senke u svojim pohodima. Šuškalo se i da je Dumbldor odustao, da je previše star za bilo kakve borbe i iako ona nije htela da poveruje u to ipak nije mogla da objasni njegovo odsustvo i ne činjenje apsolutno ničeka po pitanju Voldemora. Zbog svega toga je bila napeta, zbog toga je izbegavala časove jer se nije mogla koncentrisati ni na šta drugo osim na saznavanje što više informacija. Uvek se nadala da je stvorena za nešto više od škole, knjiga i preobražavanja igle u šibicu. Drugi su se uvek zezali da ako Alexis nešto ne zna, onda zna čoveka koji ima informaciju i doćiće do nje. Ona bi se samo nasmejala na tu šalu, i potapšala gomilu produženih magičnih ušiju za prisluškivanje koje je uvek nosila sa sobom.
|
|
| |
Jan Lejmski
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 9:26 | |
| Sve je ok ali imam jednu primedbu. Prerano si krenula da pises o Dumbledoru i volemortovom uzdizanju, radnja je takva vec nekoliko godina ali sve je gore i gore, nije toliko strasno. Sve ce puci na onom sudjenju koje ce biti za negde pola godine. Vise baci akcenat na stare aktivnosti skolske ali pomeni recimo kao dnevnom proroku da postoje glasine da je ministar recimo volemortov covek i ostalo, svi ti nestanci ljudi i to. Inace ovako je dobro Znaci ne ispod 3000 reci. Tek posle 4,5 glave ce Hogwarts zatvoriti do tad, gradacijom kreni, u svakoj glavi sve vise i vise price o voldemortu. Napisi mi samo koje godisnje doba zelis, ja mislim da je pravo vreme novembar 1978, Marauderi su prosle godine napustili skolu. Ili cemo da izmenimo, kao da su marauderi zavrsili nekoliko godina ranije skolu recimo 73 a da se sve ovo desava 1975. Volemor do pada ima 5 godina, koliko ce i trajati nasa borba. a? |
|
| |
Alexis Faith Profesor
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 9:28 | |
| Ok izmeniću neke stvari. E može nek je novembar 1975. |
|
| |
Jan Lejmski
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 9:30 | |
| OK ZNACI LJUDI Novembar 1975 . IMATE FORE DO SLEDECE SREDE. ZA HOB |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 10:39 | |
| A cek, pisemo u 1 ili 3 licu? |
|
| |
Alexis Faith Profesor
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 10:40 | |
| Ja u prvom ne znam da pišem xD |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 10:42 | |
| Ok, u trecem onda |
|
| |
Jan Lejmski
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 11:00 | |
| Svejedno, ali ajde u trecem kad ste vec poceli, inace ko ne moze u trecem nek pise u prvom. 20 galeona nagrada za post. Valjda je to ok. |
|
| |
Alexis Faith Profesor
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 11:04 | |
| Otvarajte temu |
|
| |
Jan Lejmski
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 20.11.12 11:04 | |
| Ajde, 5 nas je |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 21.11.12 5:41 | |
| Nije mi jasno ogranicenje reci na 3000...cemu to, sto to? :\ |
|
| |
Jan Lejmski
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 21.11.12 6:04 | |
| Zato što je malo ispod 3000 reči, poželjno je više. |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 21.11.12 10:29 | |
| |
|
| |
Jan Lejmski
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 21.11.12 21:55 | |
| pa ne znam ali samo krenite da pisete. |
|
| |
Valentina Evans
Spol : Starost : 25 Datum upisa : 2012-08-17
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 22.11.12 4:14 | |
| MOgu ja da upadnem sa malim zakasnjenjem??? |
|
| |
Alexis Faith Profesor
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 22.11.12 5:06 | |
| Ma možeš naravno rok je do srede da se napiše. |
|
| |
Valentina Evans
Spol : Starost : 25 Datum upisa : 2012-08-17
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D 22.11.12 8:13 | |
| Jesu likovi stari ili mogu novi? |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D | |
| |
|
| |
| Upisite se ovde ako zelite pristupiti novom RPG-u! :D | |
|