Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Share | 

Izvolite!

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorPoruka
Lily Snape
Nadzornik Slytherina
Nadzornik Slytherina
Lily Snape

Spol : Female
Starost : 28
Datum upisa : 2011-08-26

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime26.08.12 2:35

''Vidim, lutas u mislima. To i ja cesto radim.'' rekla sam joj stavljajuci casu ispred nje.
Na vrh Go down
Maria Weasley

Maria Weasley

Starost : 26
Datum upisa : 2012-06-21

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime26.08.12 3:52

''Utješno je znati da nisam jedina'', rekoh konobarici stavljajući novac na šank, ''imate li kakvo piće za to? Ili savjet?''
Na vrh Go down
Lily Snape
Nadzornik Slytherina
Nadzornik Slytherina
Lily Snape

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime26.08.12 4:32

''Hm...pice, pice..mogu da ti ponudim Bejlis?'' uzimam flasu sa police zonglirajuci i pruzajuci joj, ''ali ne verujem da ce ti previse pomoci. Znas kako je sa picem, samo te natera da svoje misli izgovoris, a neverujem da bi bas to htela..? A savet.. nisam ja dobra sa savetima Very Happy'' de me nadje!
Na vrh Go down
Maria Weasley

Maria Weasley

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime26.08.12 7:16

''Hah, ništa onda,vraćam se pjesmama ipak, to mi je dosad najbolji pronađeni lijek.'' rekoh dok sam ustajala i posezala u džep za slušalicama!
''Doviđenja'', sjetila sam se reći tek na samim vratima.
Na vrh Go down
Maria Weasley

Maria Weasley

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime27.08.12 10:14

''I tako eto mene opet'', rekoh konobarici stavljajući torbu na pult, ''ovaj put, jednu kavu, molim!''
Na vrh Go down
Lily Snape
Nadzornik Slytherina
Nadzornik Slytherina
Lily Snape

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime27.08.12 10:38

''Svidja mi se sto postajete moja stalna musterija!'' rekoh uz osmeh. Otisla sam da zagrejem vodu za kafu, i dok sam trazila solju, cajnik je vec pistao. Sipala sam i stavila solju kafe koja se pusila, na pult. ''Izvoli, uzivaj. Pazi da se ne opeces.''
Na vrh Go down
Anna Black
Nadzornik Gryffindora
Nadzornik Gryffindora
Anna Black

Datum upisa : 2011-08-07

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime27.08.12 13:38

Osim sto je bio puniji, kafic se nije promjenio od moje zadnje posjete. Primjetila sam par poznatih faca, ali nisam bila raspolozena za druzenje pa sam sjela na usamljeno mjesto za sankom "Ajs kafu" rekla sam. Prepoznala sam konobaricu i nasmijala se u znak pozdrava.
Na vrh Go down
Lily Snape
Nadzornik Slytherina
Nadzornik Slytherina
Lily Snape

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime27.08.12 14:08

''Heej'' osmehnih se ''vidis kako sada ima guzve, donela si mi srecu. Stize kafa za minut.'' ubacila sam led u blender da se malo izdrobi i ubacila ga u casu kafe. Preko sam dodala malo slaga i slamcicu. Pruzila sam joj ''Hoces secer?''
Na vrh Go down
Anna Black
Nadzornik Gryffindora
Nadzornik Gryffindora
Anna Black

Datum upisa : 2011-08-07

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime27.08.12 14:24

"Nije ti bila potrebna sreca, lokal je stvoren da uspije" nasmijala sam se i uzela kafu. "Hvala.Ne treba secer"
Na vrh Go down
Maria Weasley

Maria Weasley

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime27.08.12 21:23

Nasmijala sam se i zahvalila ostavljajući novac na pult. Pažljivo sam uzela kavu, zamišljeno gledajući konobaricu kako uslužuje novog gosta.
Na vrh Go down
Caroline Weasley

Caroline Weasley

Starost : 24
Datum upisa : 2012-06-24

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 7:30

Dok sam setala Diagon alejom videla sam jednan kafic.Pomislila sam da bi mi osvezenje dobro doslo.Otvorila sam vrata i usla.Sela sam za sank."Dobar dan! Zelela bih da narucim jednu koka kolu,u limenci ako moze",rekla sam.
Na vrh Go down
Lily Snape
Nadzornik Slytherina
Nadzornik Slytherina
Lily Snape

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 7:34

''Naravno. Stize odmah.'' osmehnula sam se i otisla do frizidera. Izvadila sam jednu limenku, otvorila, i pruzila devojci. ''Hoces casu ili slamcicu?''
Na vrh Go down
Caroline Weasley

Caroline Weasley

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 7:36

"Slamcicu",rekla sam."Ovde je bas lepo,kada ste otvorili kafic?" upitala sam konobaricu.
Na vrh Go down
Lily Snape
Nadzornik Slytherina
Nadzornik Slytherina
Lily Snape

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 7:39

Dodala sam joj kutiju sa slamcicama i izvukla je jednu. ''Hvala. Mislim da ima vec dve nedelje, ali mozes da racunas da je tek otvoren jer su od skoro pocele da dolaze musterije. Svidja im se ovde Smile'' prokomentarisala sam srecno.
Na vrh Go down
Caroline Weasley

Caroline Weasley

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 7:53

"Mislim da cu i ja dolaziti cesto",rekla sam,smeskajuci se. "Mogu li dobiti jednu krofnu?",ponovo sam upitala.
Na vrh Go down
Lily Snape
Nadzornik Slytherina
Nadzornik Slytherina
Lily Snape

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 8:05

''Nadam se Very Happy Stize odmah!'' otisla sam do izloga da uzmem krofnu usput uzimajuci salvetu i stavljajuci je na tanjirtic. Stavila sam krofnu i prelila je cokoladom. ''Izvoli, uzivaj. Smile ''
Na vrh Go down
Caroline Weasley

Caroline Weasley

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 8:25

"Hvala ti".rekla sam uzimajuci krofnu u ruke. Posle nekoliko minuta pojela sam krofnu i popila koka kolu. "Koliko ce me ovo kostati?" upitala sam konobaricu.
Na vrh Go down
Lily Snape
Nadzornik Slytherina
Nadzornik Slytherina
Lily Snape

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 8:29

''Hmm..to bi bilo 4 srpa. Nadam se da ti se svidelo. Sama pravim te krofne Smile''
Na vrh Go down
Caroline Weasley

Caroline Weasley

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 9:11

"Evo" dala sam novac i krenula ka vratima."Dovidjenja !Vidimo se sutra!" rekla sam i izasla iz radnje.
Na vrh Go down
Maria Weasley

Maria Weasley

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 9:57

''Večer'' pozdravila sam ulazeći u ''Poslastičarnicu'' po treći put u ovih 2-3 dana!
''Stigla vaša stalna mušterija'', nasmijala sam se.
Na vrh Go down
Lily Snape
Nadzornik Slytherina
Nadzornik Slytherina
Lily Snape

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 10:07

Osmeh mi se rasirio licem kada se Maria ponovo pojavila na vratima. ''Dobro vece, cime mogu danas da te usluzim?''
Na vrh Go down
Maria Weasley

Maria Weasley

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 10:14

''Hmm, nečim osvježavajućim!'', vedro odgovorih sjedajući na svoje uobičajeno mjesto za šankom.
Na vrh Go down
Lily Snape
Nadzornik Slytherina
Nadzornik Slytherina
Lily Snape

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 10:25

''Sok od bundeve? Koka-kola? Ajs kafa? Jack Daniels?'' nabrajala sam sta mi je prvo padalo na pamet.
Na vrh Go down
Maria Weasley

Maria Weasley

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 10:39

''Može sok od bundeve?'', upitam, ''I jednu lizalicu, također. Onu od 3 S. To će onda biti.. 5 S, zar ne''' dodala sam.
Na vrh Go down
Lily Snape
Nadzornik Slytherina
Nadzornik Slytherina
Lily Snape

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime28.08.12 10:56

''Naravno. Laka matematika ti ide od ruke, vidim. Very Happy'' sipala sam sok u casu i ubacila led, stavila sam podmetac na sank i preko njega casu. Otisla sam do izloga i uzela lizalicu. Donela sam i pruzila joj ''Izvoli.''
Na vrh Go down
Sponsored content

Izvolite! - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Izvolite!   Izvolite! - Page 3 Icon_minitime

Na vrh Go down

Izvolite!

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 3/5Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next